Webshop » Young Adult boeken » YA Auteurs M - P » Ngeno Mercy, Minkman Jen - De roep van de raaf

Ngeno Mercy, Minkman Jen - De roep van de raaf

9789493265462 Ngeno Mercy, Minkman Jen - De roep van de raaf

€ 16,95

Beschikbaar - Voorraad: 1

De roep van de raaf
Mercy Ngeno en Jen Minkman
9789493265462
2023, Dutch Venture Publishing
HC, 136 blz., 16x23,5cm

De zestienjarige Chela weet hoe het hoort: in het dorp Tamboyon mogen alleen mannen magie bedrijven. Ze is dan ook verrast en bang als ze op een nacht een visioen krijgt van een mysterieuze raaf die haar vertelt dat ze haar eigen magie zal moeten gebruiken om haar volk, de Kipsigis, te redden. Chela snapt er niets van: zij bezit toch helemaal geen magische krachten?
Ze besluit naar de dorpsraad te gaan en eerlijk op te biechten wat ze heeft gezien en gehoord. De mannen geloven haar echter niet en willen haar strafen. Als Chela word gedwongen om haar verontschuldigingen aan te beiden voor iets waar ze niets aan kan doen, voelt ze een kracht in zich groeien die ze nog nooit eerder heeft gevoeld: de kracht van de maan.
Voor ze het weet, wordt Chela weggestuurd en moet ze door de wildernis zwerven, slechts bijgestaan door haar beste vrienden Kibelei en Chebet. Zal ze ontdekken welke magie er in haar schuilt en op die manier het onbekende gevaar dat haar volk bedreigt het hoofd kunnen bieden?
Webshop gemaakt met EasyWebshop