Fantasyboeken

Webshop » Young Adult boeken » YA Auteurs M - P » De Meerschman, Chloë - Fantasia 02 Duister verlangen

De Meerschman, Chloë - Fantasia 02 Duister verlangen

9789493111660 De Meerschman, Chloë - Fantasia 02 Duister verlangen

€ 20,00

Beschikbaar - Voorraad: 1

De opdracht van Jack De Valk was gevaarlijk, maar duidelijk. Om te ontsnappen uit de mysterieuze wereld van Fantasia moest hij eerst het legendarische zwaard Excalibur bemachtigen en daarmee de Zwarte Draak doden. Klaar. 

Maar daar beslist de listige koningin Leonara anders over. Ze neemt Jack gevangen. Met hulp van buitenaf weet hij aan haar te ontkomen en vanaf dat moment krijgt Jacks missie een heel andere wending. Samen met de beeldschone vampier Scarlett en metgezel Chris trotseert hij nieuwe, gevaarlijke rijken om uit Leonora's handen te blijven. al zal snel blijken dat het deze keer niet alleen over hem gaat. 

Tijdens hun reis wordt iedereen geconfronteerd met zijn of haar diepste verlangen: Jack hunkert naar Scarletss liefde, Scarlett smacht naar bloed. Chris hoopt op een simpel leven aan Scarletts liefde, Scarlett smacht naar bloed. Chris hoopt op een simpel leven aan Scarletts zijde en Leonora broedt op Scarletts ultieme uitschakeling. Wiens verlangen wordt bevredigd, en wiens verlangen veroorzaakt zijn of haar ondergang?