Fantasyboeken

Webshop » Young Adult boeken » YA Auteurs I - L » Kagawa, Julie - IRON FEY - CALL OF THE FORGOTTEN BOX

Kagawa, Julie - IRON FEY - CALL OF THE FORGOTTEN BOX

9789402719802 Kagawa, Julie - IRON FEY - CALL OF THE FORGOTTEN BOX
9789402719802 Kagawa, Julie - IRON FEY - CALL OF THE FORGOTTEN BOX9789402719802 Kagawa, Julie - IRON FEY - CALL OF THE FORGOTTEN BOX9789402719802 Kagawa, Julie - IRON FEY - CALL OF THE FORGOTTEN BOX

€ 19,99

Uitverkocht

Boek 1: De verloren prins
Mijn naam is Ethan Chase.
En of ik ooit mijn achttiende verjaardag zal halen, is nog maar de vraag. Want ik zit dik in de problemen.
Toen ik nog maar een kleuter was, werd ik ontvoerd door de fae en meegenomen naar hun magische wereld vol vreemde en wrede wezens. Ik werd gered door Meghan, mijn zus, die nu koningin is van het IJzerrijk. Sindsdien heb ik geprobeerd de fae te negeren en nooit te laten merken dat ik ze kan zien, want hoe minder je opvalt, hoe veiliger het is.
Stom genoeg heb ik het verpest. Ik wist gewoon dat ik me niet had moeten bemoeien met de problemen van Todd, een halfphoeka, die zich de woede van de fae op de hals heeft gehaald. Nu kan ik me niet meer afzijdig houden - helemaal niet nu een groot en lang vergeten gevaar almaar dichterbij komt...
Maar wat pas echt stom is, is dat ik verliefd ben geworden op Kenzie, het mooiste meisje van school, waardoor zij nu ook groot gevaar loopt...

Boek 2: De duistere fae
Het enige wat ik wil, is een normaal leven.
Voor zover 'normaal' tenminste mogelijk is als je Ethan Chase heet, je zus koningin van het IJzerrijk is en je voortdurend vreemde wezens ziet die niemand anders kan zien.
Alsof dat allemaal al niet moeilijk genoeg is, zorgt mijn neef Keirran weer eens voor problemen. Zijn mooie fae-vriendinnetje Annwyl is wanhopig. Keirran wordt vermist, en ze is bang dat hij bezig is met dingen die nooit meer ongedaan kunnen worden gemaakt. 
Ik heb ontdekt dat Annwyl aan het 'vervagen' is en dat Keirran alles op het spel zet om haar te redden. Maar door de duistere krachten die hij oproept, brengt hij Nimmernimmer én de menselijke wereld in groot gevaar.
Eigenlijk wil ik er allemaal niets meer mee te maken hebben, maar Keirran blijft natuurlijk wel mijn neef, en ik kan hem niet zomaar in de steek laten. Alleen krijgt hij af en toe iets kils en duisters over zich waarmee hij me de rillingen bezorgt. En wat betekent dat akelige visioen van Keirran dat ik heb gehad?
Kan ik de juiste beslissing nemen of is het noodlot onafwendbaar? 

Boek 3: De IJzerstrijder
De IJzerprins heeft ons allemaal verraden... 
Hij heeft me vermoord.
Maar toen werd ik wakker...
Mijn nam is Ethan Chase, en ik was er bijna geweest nadat mijn neef Keirran zijn zwaard in mijn buik stak. Wonderbaarlijk genoeg heb ik het overleefd, maar blijkbaar heb ik heel wat gemist terwijl ik bewusteloos was. De onzichtbare sluier, die de mensenwereld van de wereld van de fae scheidt, is heel even weggetrokken. Hoewel de mensen maar een glimp van Nimmernimmer hebben opgevangen, brak de pleuris uit! En met alle emoties die dat oproep, kon de Vergeten Koningin haar krachten terugkrijgen. Shit happens...
Nu leidt Keirran het leger van vergeten fae in een opstand tegenover de oude rijken van Zomer en Winter. Ik haat die magische rotwereld, maar hier kan ik mijn neef dus echt niet mee weg laten komen! Wat voor regels ik er ook voor moet overtreden, ik zal hem tegenhouden!
Zelfs als dat betekent dat ik moet gaan samenwerken met mijn oude vijanden, de fae...