Fantasyboeken

Webshop » Young Adult boeken » YA Auteurs A - D » Bardugo, Leigh - Nikolai Lantsov 02 Het oordeel van de wolf

Bardugo, Leigh - Nikolai Lantsov 02 Het oordeel van de wolf

9789463493680 Bardugo, Leigh - Nikolai Lantsov 02 Het oordeel van de wolf

€ 17,99

Beschikbaar - Voorraad: 1

Het oordeel van de wolf - Nikolai Lantsov 02
Leigh Bardugo
9789463493680
2021, Blossom Books
PBK, 598 blz., 13,5 x 21 cm
NL

De Duivelskoning
Fjerda's gigantische, goed uitgeruste leger maakt zich klaar om Ravka binnen te vallen en NIkolai Lantsov moet alles in de strijd gooien om dit gevecht te winnen: zijn vindingrijkheid, zijn legendarische charmes en zelfs zijn verborgen monsters. Maar en duister gevaar ligt op de loer, een gevaar dat zelfs niet verslagen kan worden door de jonge koning met een gave voor het onmogelijke.

De Stormheks
Zoya Natsjalensky heeft al te veel verloren aan de oorlog. ZE zag haar mentor sterven en haar ergste vijand weer tot leven komen, en ze weigert nog een vriend te begraven. Nu is ze genoodzaakt haar krachten te gebruiken om zo het wapen te worden dat het land nodig heeft. Koste wat het kost.

De treurende koningin
Diep doorgedrongen in vijandelijk gebied probeert Nina Zenik met een valse identiteit het gezag in Fjerda te ondermijnen. Maar haar wraakzucht en haat voor de drüskelle kan haar land de kans op vrijheid kosten en ervoor zorgen dat haar rouwende hart nooit geneest.

Koning. Generaal. Spion. Ondanks de dreigende duisternis moeten ze samen een manier vinden om een toekomst in Ravka mogelijk te maken - of ze zullen hun natie ten onder zien gaan.