Fantasyboeken

Webshop » Pakketten en actieprijzen » Hartman, Mel - FANTASIEJAGERS PAKKET

Hartman, Mel - FANTASIEJAGERS PAKKET

X-05061 Hartman, Mel - FANTASIEJAGERS PAKKET

€ 64,35 € 40,00

Uitverkocht

Boek 1: De Fantasiejagers
Sinds de komst van'het Portaal' staat de wereld in rep en roer.
De ontdekking van een nieuwe dimensie, Emowereld, brengt met zich mee dat de droomwereld niet langer alleen in onze slaap en in ons eigen hoofd bestaat, maar een reële wereld blijkt te zijn met écht bestaande mensen. En niet alleen mensen bevolken die pas ontdekte dimensie, maar ook allerlei levensvormen die voordien enkel als mythische, folkloristische en niet echt bestaande wezens bekend waren.
Wanneer deze wezens, ondanks een streng verbod, af en toe toch ontsnappen naar onze wereld, worden er maatregelen genomen. En zo ontstaat een geheel nieuwe veiligheidsdienst: de fantasiejagers.
De kennismaking tussen beide werelden loopt niet van een leien dakje. Een verschrikkelijk geheim leidt tot onomkeerbare en desastreuze gevolgen. Het lijkt erop dat zelfs de fantasiejagers een ramp niet kunnen voorkomen. 

Boek 2: Droomloos
Wat is er aan de hand in Ratiowereld? Volwassenen en kinderen gedragen zich zonder reden erg agressief en gewelddadig. Het lijkt alsof ze hun anders zo beheersbare emoties niet meer onder controle hebben. 
De Fantasiejagers staan voor de moeilijke taak om uit te zoeken wat hiervan de oorzaak is. Is die te vinden bij de ratiomensen zelf? Of is er een boosaardig opzet van een emowezen in het spel? Waarom geeft Sekhmet, vroeger vereerd als Godin in Ratiowereld, een gigantisch decadent feest om deze problemen te vieren? En welke geheimen verbergt Toth voor de groep Fantasiejagers?
Een verrassende ontknoping doet beide werelden op hun grondvesten schudden.

Boek 3: Angstdroom
De droomwereld is ontzet bij de confrontatie met een nog nooit eerder voorgekomen gebeurtenis: één voor één worden er niet-menselijke bewoners op gruwelijke wijze om het leven gebracht! De Fantasiejagers staan voor een raadsel. Wie pleegt deze verschrikkelijke moorden? Welk motief ligt eraan ten grondslag? En wat heeft Ripper, 'De Dood', ermee te maken? Wanneer de onthutsende waarheid aan het licht komt, volgt een bloedstollende race tegen de klok. Zullen de Fantasiejagers erin slagen de moordenaar te ontmaskeren en de droomwereld en zijn bewoners van een zekere ondergang te redden? 

Boek 4: Droombeeld
De fantasiejagers: een groep mensen met uiteenlopende gaven die een opdracht krijgen ven de regeringen van Ratiowereld en Emowereld. Ze worden ingezet bij het opsporen van niet -menselijke wezens uit de droomwereld die onze wereld betreden.
Beide werelden lijken op hun kop gezet. In onze wereld worden er illegaal magische voorwerpen verkocht en komen de mensen meer in contact met hun gevoelens. In tegenstelling tot de droomwereld waar de bewoners zich juist afstandelijker en lustelozer gedragen. Bovendien verschijnen er overal vortexen die chaos en paniek verspreiden. En waar is de Raad? Wanneer de problemen ook nog eens de fantasiejagers persoonlijk treffen, lijkt de toestand hopeloos.