Fantasyboeken

Webshop » Pakketten en actieprijzen » Lu, Marie - LEGEND PAKKET

Lu, Marie - LEGEND PAKKET

X-05068 Lu, Marie - LEGEND PAKKET

€ 43,89 € 30,00

Uitverkocht

Boek 1: Legend
June, geboren in een vooraanstaande familie, wordt klaargestoomd voor een hoge functie in het leger. De rebelse Day leeft in een sloppenwijk en is de meest gezochte crimineel van de Republiek. Als de broer van June, en belangrijke militair, vermoord wordt, is Day de hoofdverdachte. Het ultieme kat-en-muisspel begint: June wil haar broers dood wreken en Day probeert uit handen te blijven van de overheid.

Boek 2: Wonderkind
June en Day zijn Los Angeles ontvlucht en arriveren in Las Vegas. De strijd tussen de Republiek en de Koloniën wordt steeds heftiger. ZE sluiten zich aan bij de Patriotten, een groep rebellen die de Republiek ten val wil brengen. De Elector Primo is overleden en zijn zoon Anden heeft zijn plaats ingenomen.
Dit is hét moment om een revolutie te beginnen en de voormalige Verenigde Staten in ere te herstellen. De patriotten zijn bereid Day te helpen om zijn broertje op te sporen en naar de Koloniën te ontsnappen. Daar staat wel iets tegenover: June en Day moeten de nieuwe Elector vermoorden. 

Boek 3: Finale
June en Day hebben al veel moeten opofferen voor hun land en voor elkaar. De Republiek en de Koloniën staan inmiddels op het punt om vrede te sluiten. Dan breekt er een pestepidemie uit waardoor de oorlog weer oplaait. Duizenden levens staan op het spel. June is de enige die uitkomst kan bieden. Dit betekent wel dat ze degene van wie ze houdt moet vragen alles op te geven.