Webshop » Pakketten en actieprijzen » Pierce, Meredith Ann - Vuurbrenger Trilogie PAKKET

Pierce, Meredith Ann - Vuurbrenger Trilogie PAKKET

X-05113 Pierce, Meredith Ann - Vuurbrenger Trilogie PAKKET

€ 15,00

Beschikbaar - Voorraad: 1

Dit tweedehandspakket bevat één bibliotheekexemplaar.
Deze heeft bestickering op de kaft en een stempel aan de binnenzijde.

Boek 1: De komst van de Vuurbrenger
Alyan, de prins der eenhoorns, is een heethoofd - tot verdriet van zijn machtige vader, Korr. Met tegenzin staat Korr hem toe met de andere jonge krijgers op bedevaart te gaan naar hun verloren voorouderlijke thuis. Daar zullen zij hun bestemming zien in de Spiegel van de Maan, een overgangsrite voor allen die toetreden tot de Kring der Eenhoorns.
De reis is vol gevaren: dodelijke griffioenen, sluwe pans, bedrieglijke wyverns, loerende pards en afvallige eenhoorns. Hoewel Yan gezworen heeft zich goed te gedragen, leiden zijn nieuwsgierigheid en impulsiviteit hem, zijn vriend Dagg en hun mentor Tek naar de grootste gevaren.
Maar keer op keer worden ze gered, waardoor Yan zich gaat afvragen of hij een bijzondere bestemming heeft.

Boek 2: Duistere Maan
Alyan is de jongste prins die de eenhoorns ooit hebben gehad. De zilveren maansikkel op zijn voorhoofd en de witte ster op zijn hiel wijzen erop dat hij is voorbestemd om de legendarische Vuurbrenger te worden - maar hij weet niets van vuur!
Alyan spoelt aan op een ver strand, na een val in zee. Daar wordt hij gevangen door een vreemd ras dat hem met ontzag maar tegen zijn wil vasthoudt. Hij is er getuige van vuurmagie en leert zelf vuur te maken. Maar kan hij tijdig ontsnappen om met die kennis de eenhoorns te redden?

Boek 3: De Zoon van Zomersterren
Alyan is de zoon-van-Korr, de Duistere Maan, De Vuurbrenger. Hij is de jongste prins die de eenhoorns ooit hebben gehad, voorbestemd om hun vijanden te verslaan en het volk terug te leiden naar hun voorouderlijk thuis.
Maar een geheim kwelt Yans vader, de koning - een geheim zo zwart dat het de Vuurbrenger en de voorspelling kan vernietigen. Als Korr met zijn laatste adem zijn zoon de waarheid vertelt, draagt hij zijn zware last over en staat Yan voor een onmogelijke keuze.
Ofwel hij moet Tek afzweren, zijn geliefde levensgezel, en in ballingschap gaan, zoals zijn vader. Ofwel hij moet terugkeren naar het volk en de gevolgen dragen van de daden van zijn vader en die van hemzelf...
Webshop gemaakt met EasyWebshop