Webshop » Pakketten en actieprijzen » Eekhaut Guido - Stappers PAKKET

Eekhaut Guido - Stappers PAKKET

X-05057 Eekhaut Guido - Stappers PAKKET

€ 22,99 € 10,00

Beschikbaar - Voorraad: 3

Boek 1: De praal van steden
Wanneer de aspirant-politieman Jason Banbeck in een Leuvens ziekenhuis een onbekend en comateus meisje bewaakt, raakt hij betrokken in een avontuur dat zelfs zijn wildste dromen overtreft. Wanneer ze ontwaakt, proberen twee mannen haar te ontvoeren. De beide jongelui vluchten weg en plots bevinden ze zich in de Franse stad Tours, in 1944. De Duitse bezetter vormt nog de minste van hun problemen, want Theodora, het onbekende meisje, heeft gevaarlijke vijanden.
Elders, in de eeuwige stad Orsenna, zijn de Families en het Directoraat in een strijd verwikkeld om de heerschappij. Tegelijkertijd, buiten de stad en diep in de woestijn, onderzoekt een wetenschappelijke expeditie een artefact dat diep onder de grond verborgen ligt. Niemand begrijpt waar het vandaan komt of waarvoor het dient. Theodora Kerhonen, dochter van een vooraanstaande Familie, wil alles over het artefact weten, maar verzeilt in een complot dat heel wat verder reikt dan de strijd om de stad. Ze moet vluchten en komt zo in Leuven terecht.

Boek 2: De geur van woestijnen
De jonge inspecteur Jason Banbeck en de mysterieuze Theodora Kerhonen zijn op de vlucht voor Theodora’s vijanden. Aan het hoofd van de achtervolgende posse staat Cornelius, een meedogenloze man die Theodora weer naar het vreemde rijk Orsenna en naar haar vader wil slepen. Het tweetal komt in Afghanistan terecht, in 2010, niet de meest ideale plaats om een tijdelijk onderkomen te vinden. In Orsenna gaan de zaken evenmin goed: demonen dringen gaandeweg door in de stad. Eminente bewoners van de stad proberen een verbond te sluiten met de demonen, in de hoop de stad te redden. Impi Kerhonen, het zusje van Theodora heeft het zich echter in het hoofd gehaald een revolte te ontketenen bij de jonge aristocraten, tegen de oudere garde.
Webshop gemaakt met EasyWebshop