Webshop » Pakketten en actieprijzen » Stephens Anna - Ziener/Zwartziel PAKKET

Stephens Anna - Ziener/Zwartziel PAKKET

X-05093 Stephens Anna - Ziener/Zwartziel PAKKET

€ 49,98 € 45,00

Uitverkocht

Boek 1: De Ziener
Duizend jaar geleden werden de Rode Goden verstoten en het Mirecese volk vernederd.
Nu, vanuit de bergen waarnaar ze werden verbannen, schreeuwt Corubs, de koning van de Mireces, om wraak.
Dom is lid van de Wolven, een krijgerskaste die vanuit een kleine nederzetting de grenzen van het nabijgelegen Rilpor bewaakt tegen invallen van de Mireces; Dom is ook vervloekt, want hij heeft een gave waarmee hij angstaanjagende visioenen van de toekomst ontvangt. Als de lijfeigene Rillirin aan de Mireces ontsnapt en ze in het dorp van de Wolven terechtkomt, voorziet Dom het ondenkbare: een verschrikkelijke oorlog tussen Rilpor en de Mireces.
Ondertussen aast de listige prins Rivil van Rilpor op de troon. Hij heeft zich bekeerd tot het bloederige geloof van de Mireces en heeft hun beloofd te helpen met hun invasie om zijn vader, de koning, en zijn rechtschapen broer Janus uit de weg te ruimen.
He is nu aan Dom om de Rilporianen te overtuigen van de betekenis van zijn visioenen als ze een kans willen maken de invasie van de Mireces te overleven. Er is oorlog op komst, een oorlog die de wereld bedreigt zoals nooit tevoren.

Boek 2: Zwartziel
De Wolven liggen samen met Rilporiaanse soldaten dood op het slagveld, uitgemoord door de Mireces en hun fanatieke legers. De sluier die eens de Rode Goden op afstand hield is aan flarden gescheurd, en de plannen van de Duistere Vrouwe om de wereld te veroveren worden verwezenlijkt. Waar de goden lopen, wordt bloed over de aarde vergoten.
Alles wat nog tussen de Mireces en de complete overgave van het koninkrijk Rilpor staat, zijn de muren rond de hoofdstad, Rilporin, en de mannen en vrouwen die daarbinnen worden belegerd.
Maar hoop op een goede afloop kan opbloeien op de onwaarschijnlijkste plekken: in het hart van een slavin die krijger is geworden, in de gedachten van een soldaat met de ogen van een vos, en in de handen van een generaal die voorbestemd is om koning te worden.
Webshop gemaakt met EasyWebshop