Webshop » Pakketten en actieprijzen » Shepherd Megan - The Cage PAKKET

Shepherd Megan - The Cage PAKKET

X-05098 Shepherd Megan - The Cage PAKKET

€ 54,98 € 50,00

Beschikbaar - Voorraad: 1

Boek 1: The Cage
Vijf tieners, drie jongens en twee meisjes, worden wakker in een vreemde omgeving. Samen proberen ze erachter te komen waar ze zijn, waarom ze er zijn en vooral hoe ze er weg kunnen komen. Dat laatste blijkt onmogelijk.
Vanachter de zwarte ramen die zich overal in het landschap bevinden worden ze geobserveerd dor de Kindred; buitenaardse wezens die hen vertellen dat de aarde niet meer bestaat. De vijf jongeren zijn de laatste overlevenden n hun belangrijkste tak is ervoor te zorgen dat de mensheid niet uitsterft. Maar is dat wel de echte reden van hun verblijf in The Cage? Moeten ze berusten in hun lot en hier een nieuw leven opbouwen of toch proberen te ontsnappen? En wat áls ze ontsnappen? Welke wereld ligt er buiten de muren? Langzaam maar zeker ontdekken ze meer over de Kindred en hun bedoelingen en ondertussen lopen de spanningen steeds hoger op...

Boek 2: De Jacht
Na hun mislukte ontsnappingspoging in The Cage zijn Cora, Lucky en Mali gedegradeerd naar het laagste niveau van gevangenschap. Ze worden samen met wilde dieren en ander menselijk uitschot in een safari-achtige omgeving geplaatst: de Jacht. Daar moeten ze nieuwe Verwanten dienen - Cora als loungezangeres, Lucky als dierenoppasser en Mali als gids - en nieuwe regels volgen.
Ondertussen zijn Nok en Rolf verplaatst naar een gigantisch poppenhuis, waar ze dag en nacht geobserveerd worden door wetenschappers die geïnteresseerd zijn in Noks zwangerschap. En Leon, de enige die daadwerkelijk ontsnapt is, heeft een team gevormd met schurkachtige zwaartemarkthandelaren.?
Gescheiden van elkaar proberen Cora en de anderen in leven te blijven, terwijl ze constant in de gaten worden gehouden. Als Cassian in het geheim aanbiedt om Cora te helpen, moet ze razendsnel beslissen of ze hem nog durft te vertrouwen of dat ze liever zelf haar vrijheid afdwingt. 

Boek 3: De Vuurproef
Cora en haar vrienden zijn ontsnapt uit het ruimtestation van de Verwanten en geland op Armstrong. Ze moeten de Vuurproef winnen, een wedstrijd die bestaat uit een reeks uitdagende puzzels waarmee ze de menselijke intelligentie kunnen bewijzen en zichzelf kunnen bevrijden. Maar Armstrong is geen paradijs. Het is een gewelddadige wereld die geregeerd wordt door een op macht beluste sheriff, die de tieners als slaven in zijn mijnen laat werken. Het lot van het hele universum staat op het spel en Cora is bereid om alles te doen wat nodig is om deel te nemen aan de Vuurproef, ook als dat betekent dat ze haar lichaam en geest naar het breekpunt moeten duwen. Maar de sheriff is niet haar enige zorg. Andere intelligente soorten - de Axion, de Verwanten, de Verzamelaars en de Mosca - hebben allemaal hun eigen redenen om haar te stoppen. Cora moet op haar instinct vertrouwen om de wedstrijd te winnen. Ze kan de wereld veranderen, of ze gaat ten onder tijdens haar poging.
Webshop gemaakt met EasyWebshop