Webshop » Pakketten en actieprijzen » Eve Laure - Graces PAKKET

Eve Laure - Graces PAKKET

X-05099 Eve Laure - Graces PAKKET

€ 35,00

Beschikbaar - Voorraad: 1

Boek 1: De Graces
Iedereen zei dat de Graces heksen waren. Ze bewogen zich als gladde vissen door de gangen, met rimpelingen in hun kielzog.
Ze hadden vrienden, maar eigenlijk ook weer niet. Zo nu en dan gingen ze met iemand om en eigenden zich diegene dan een tijdje toe. Meestal bleef het ook maar bij een tijdje, alsof ze voortdurend wachtten tot zich een leuker iemand aandiende.
Ik hoefde alleen maar een manier te vinden om hun te laten zien dat ik degene was op wie ze al die tijd hadden gewacht.
Zoals iedereen in het dorp, is River Page geobsedeerd door de Graces. Ze voelt zich aangetrokken tot het ongrijpbare, knappe drietal, en ze gelooft het gerucht dat ze magie kunnen gebruiken maar al te graag; Maar zijn ze echt wie ze lijken? En zijn ze misschien wel gevaarlijker dan ze zich voordoen?

Boek 2: Vervloekingen
Na alle verontrustende gebeurtenissen van de afgelopen maanden zijn de Graces vastbesloten om hun geheimen te begraven en terug te keren naar het gewone leven, maar de vloek die op de familie rust weerhoudt hen daarvan.
Wanneer Summer Grace een mysterieuze set tarotkaarten vindt, wordt de alomvattendheid van deze dodelijke vloek pas echt duidelijk. Ze ontdekt dat haar vroegere vriendin River de sleutel is tot het verbreken ervan. Als zij de heksenkring van Thalia, Fenrin en Summer aanvult, zullen ze daar alle vier een enorme kracht aan ontlenen. Het is een groot risico. Zij is een groot risico. Maar zo veel macht is dat risico toch waard?
Webshop gemaakt met EasyWebshop