Webshop » Fantasy & Science-Fiction boeken » Auteurs U - Z » Van Dongen Frank - Ontdekking van de mens 04 Sporen voorbij de Eindtijd

Van Dongen Frank - Ontdekking van de mens 04 Sporen voorbij de Eindtijd

9789083319698 Van Dongen Frank - Ontdekking van de mens 04 Sporen voorbij de Eindtijd

€ 24,99

Beschikbaar - Voorraad: 1

Sporen voorbij de Eindtijd
De ontdekking van de mens 04
Frank van Dongen
9789083319698
2024, Iceberg Books
PBK, 503blz., 14x21cm

Jack Newman heeft uiteindelijk zijn identieke tweelingbroer Redmond vlak voor diens sterven gevonden op een verre planeet uit het duizend eilanden experiment. Terwijl de Alfabeschaving de Feind bevecht, geeft Redmond de a-sterfelijke Jack de veelomvattende taak om ervoor te zorgen dat zijn stam van IGD-klonen het einde der tijden overleeft door naar een volgend universum over te steken.
Om uit te vinden of dit überhaupt mogelijk is moet Jack in contact zien te komen met de technologisch veel verder gevorderde Alfabeschaving. Waarom hielpen zij de mensheid en wat zijn hun lange termijn doelen en plannen? En welk gevaar vormt de herboren beschaving die ooit de machineplaag veroorzaakte, ternauwernood overwonnen door een monsterverbond tussen de Alfabeschaving ende Feind?
Eindelijk komt Jack erachter door wie en met welk doel hij als IGD-kloon op de wereld is gezet. Hij leeft inmiddels al eeuwen en probeert zijn laatste nog levende soortgenoten te verenigen om het schijnbaar onmogelijke te bewerkstelligen. Wie overleeft de Eindtijd?
Webshop gemaakt met EasyWebshop