Fantasyboeken

Webshop » Fantasy & Science-Fiction boeken » Auteurs E - H » Heitz, Markus - Dwergen 06 Terugkeer van de Dwergen 01 PBK

Heitz, Markus - Dwergen 06 Terugkeer van de Dwergen 01 PBK

9789024599608 Heitz, Markus - Dwergen 06 Terugkeer van de Dwergen 01 PBK

€ 29,99

Beschikbaar - Voorraad: 1

Terugkeer van de Dwergen 01 - Dwergen 06
Markus Heitz
9789024599608
2022, Luitingh-Sijthoff
PBKF, 414blz., 15x23cm
NL

Honderden cycli zijn voorbijgegaan in het Veilige Land. De jonge dwerg Goïmron werkt als edelsteenslijper in de stad Malleniaswacht. Hij is echter vooral geïnteresseerd in de oude dagen, de tijd van de vijf dwergenstammen, en zoekt keer op keer de markten af naar geschriften en artefacten die hem meer kunnen vertellen over de geschiedenis van zijn trotse volk.

Tijdens die zoektocht komt Goïmron verrassend genoeg een boek tegen dat met de hand is geschreven in de Dwergentaal. De hoeveelheid details laat er geen twijfel over bestaan: dit boek moet geschreven zijn door de grote held Tungdil Goudhand zelf! Maar die verdween honderden cycli geleden na een grote aardbeving in het Grijze Gebergte. De laatste aantekening in het boek is echter van nog niet zo lang gleden... Leeft Tungdil nog?

Als Goïmron eropuit trekt om de legendarische dwerg te vinden, komen hij en zijn kameraden terecht in een eeuwenoude intrige en dodelijke machtsstrijd tussen gewetenloze mensen, mysterieuze alfen - en draken!

Opnieuw heeft het Veilige Land de wijsheid, humor, vechtkracht en dikke schedels van de dwergen nodig. oude en nieuwe helden gaan gevaarlijke uitdagingen aan. Zullen de kleintjes weer de grootsten worden?

Gerelateerde producten