Webshop » Fantasy & Science-Fiction boeken » Auteurs Q - T » Stone Adrian - Rune omnibus (Limited edition)

Stone Adrian - Rune omnibus (Limited edition)

9789021044606 Stone Adrian - Rune omnibus (Limited edition)

€ 24,99

Beschikbaar - Voorraad: 1

Rune-tweeluik
(Bevat 'De Achtste Rune' en 'De Eerste God')
Adrian Stone
9789021044606
2024 (deze druk), Luitingh Sijthoff
HCS (Limited edition met bedrukt boekblok), 619blz., 16x23cm

Marak Viervinger, de held van 'De Duivel Trilogie', is niet meer. Maar zijn 'Nagelaten Vertellingen' bieden een unieke kans aan de Godkeizer, de meedogenloze heerser van het naargeestige Kadish. Met de kennis uit de geschriften van Marak is het mogelijk de almachtig makende Achtste Rune te ontsluiten en zo krachten te krijgen die de Godkeizer onoverwinnelijk zullen maken.
De 'Nagelaten Vertellingen' bevinden zich in Carolia en een jonge runenpriester en een zwaardmeester worden opgedragen het boek te stelen, een taak die vrijwel onmogelijk is. 
Tegelijkertijd wordt de jonge Caroliaanse priesteres Serina door runenpriesters gevangengenomen. Haar wacht een periode van kwelling en ellende in het verschrikkelijke Zusterschaphuis, waar ze op vernederende wijze kennismaakt met de Godkeizer.
Alle ogen zijn echter gevestigd op de adembenemende en nietsontziende wedloop naar de macht die de Achtste Rune biedt. Een wedloop met grote gevolgen, niet alleen voor alle betrokkenen maar voor de gehele wereld...
Webshop gemaakt met EasyWebshop