Fantasyboeken

Webshop » Fantasy & Science-Fiction boeken » Auteurs Q - T » Schwab, V.E. - Stad vol geesten

Schwab, V.E. - Stad vol geesten

9789022599501 Schwab, V.E. - Stad vol geesten

€ 20,99

Beschikbaar - Voorraad: 5

Stad vol geesten
V.E. Schwab
9789022599501
2023, Boekerij
HC (Limited edition met bedrukt papierblok), 265blz., 15x22,5cm

Cassidy Blakes ouders zijn De Inspookteurs, een (best wel amateuristisch) team spokenjagers. In tegenstelling tot haar ouders, die in het duister tasten, kan Cassidy wél geesten zien. Sterker nog, haar este vriend Jacob is een geest.
Als De Inspookteurs besluiten om de 'spookstad' Edinburgh in Schotland te bezoeken voo rhun nieuwe tv-serie moet Cassidy - samen met Jacob - mee. 
In Schotland is Cassidy omgeven door geesten, die niet allemaal even onschuldig zijn. En als ze Lara ontmoet, die ook geesten kan zien, leert Cassidy dat ze een tussenin'er is. Blijkbaar is het haar taak om ervoor te zorgen dat geesten de Sluier, die de wereld van de doden scheidt van die van de levenden, verlaten en doorgaan naar het hiernamaals.
Cassidy weet nog niet zeker of ze deze nieuwe missie wil aangaan, maar ze weet wel dat de sinistere Raaf in het Rood die in de stad rondspookt niet in haar wereld thuishoort. Door haar krachten komt Cassidy terecht in een hevige strijd die zich afspeelt in het land van de levenden én het land van de doden.
Ze zal alles op alles moeten zetten om ervoor te zorgen dat zij en Jacob heelhuids terugkeren.