Webshop » Fantasy & Science-Fiction boeken » Auteurs Q - T » Schwab, V.E. - Schemering trilogie 04 De breekbare draden van magie (Limited edition)

Schwab, V.E. - Schemering trilogie 04 De breekbare draden van magie (Limited edition)

9789049202040 Schwab, V.E. - Schemering trilogie 04 De breekbare draden van magie (Limited edition)

€ 26,99

Beschikbaar - Voorraad: 2

De breekbare draden van magie
Schemering 04
V.E. Schwab
9789049202040
2024, Boekerij
HCS met bedrukte papiersnede, 702blz., 15x22cm

Ooit waren er vier werelden, doordrongen van magie en met elkaar verbonden door vaste punten, waaronder een stad: Londen. Totdat de magie in één van de werelden te fel oplaaide en de andere hun deuren verzegelden in een wanhopige poging om zichtzelf te beschermen. Magiërs die deze deuren konden openen werden steeds zeldzamer en nu zijn er voor zover bekend nog maar twee Antari in de werelden over: Kell Maresh van Rood Londen en Delilah Bard uit Grijs Londen.
Maar er is in de afgelopen zeven jaar nauwelijks een glimp van hen opgevangen en intussen is er in Wit Londen een nieuwe Antari opgestaan: Kosika. Ze besteeg de troon na de dood van Holland Vosijk en de jonge koningin is tot alles bereid om haar wereld te redden, maar haar groeiende religieuze vuur begint zorgwekkende vormen aan te nemen. Tegelijkertijd wordt in Rood Londen koning Rhy Maresh bedreigd door rebellen die er alles voor over hebben om hem van de troon te stoten.
Te midden van dit gezelschap van oude vrienden en nieuwe vijanden komt een meisje met een ongewoon magisch vermogen in het bezit van een voorwerp dat het lot van alle vier de werelden kan veranderen.
Webshop gemaakt met EasyWebshop