Webshop » Fantasy & Science-Fiction boeken » Auteurs Q - T » Schwab, V.E. - Schemering trilogie 02 De kleuren van schaduw (Limited Edition)

Schwab, V.E. - Schemering trilogie 02 De kleuren van schaduw (Limited Edition)

9789022599471 Schwab, V.E. - Schemering trilogie 02 De kleuren van schaduw (Limited Edition)

€ 24,99

Uitverkocht

De kleuren van schaduw (Limited edition)
Schemeringtrilogie 02
V.E. Schwab
9789022599471
2023, Boekerij
HCS - Limited edition met bedrukt boekblok, 550blz., 15x22,5cm

Het is vier maanden geleden dat de steen in het bezit van Kell kwam. Vier maanden sinds zijn pad kruiste met dat van Lila Bard. Vier maanden sinds prins Rhy gewond raakte en de beruchte tweeling van Wit Londen werd verslagen. Nu , rusteloos sinds hij is gestopt met het smokkelen van magische goederen, wordt Kell 's nachts geplaagd door duistere dromen, en overdag door herinneringen aan Lila.
Intussen maakt Rood Londen zich op voor de Element Spelen, een extravagante internationale magiewedstrijd die bedoeld is ter vermaak en om aangrenzende landen te vriend te houden?. Men heeft het zo druk met de voorbereidingen dat niemand doorheeft da teenpiratenschip vol oude bekenden steeds dichterbij komt. En dat een ander Loden, ver weg, langzaam aan kracht begint te winnen. Want een schaduw die 's nanchts verdwijnt, zal de volgende ochtend weer verschijnen. En de balans van magie is kwetsbaar. Als één stad opbloeit, moet een andere ten onder gaan. 
Webshop gemaakt met EasyWebshop