Webshop » Fantasy & Science-Fiction boeken » Auteurs Q - T » Sanderson Brandon - Sterrenvlucht-Novelle 02 Terug naar ReDawn

Sanderson Brandon - Sterrenvlucht-Novelle 02 Terug naar ReDawn

9789083267487 Sanderson Brandon - Sterrenvlucht-Novelle 02 Terug naar ReDawn

€ 14,99

Beschikbaar - Voorraad: 1

Terug naar ReDawn
Het verhaal van Alanik
Sterrenvlucht-novelle 02
Brandon Sanderson
9789083267470
2024, Iceberg Books
PBK, 219 blz., 14x21,5cm

'Geloof hun leugens niet. Vertrouw hun valse vrede niet.' Dat is de waarschuwing die Alanik van de planeet ReDawn aan Spensa gaf nadat Alaniks schip een noodlanding had gemaakt op Detritus. Wat ze daar aantrof was een schok: een hele planeet van vrije Mensen die vochten tegen de Superioriteit. Waren zij de bondgenoten die haar volk zo hard nodig had?
Toen ze eindelijk was hersteld van haar verwondingen en enkele leden van Sterrenvlucht ontmoette, ontdekte ze dat haar waarschuwing aan Spensa in de wind was geslagen door de regering van Detritus, en dat die een vredesvoorstel van de Superioriteit overwogen. Na haar terugkeer naar ReDawn is Alanik ontzet als ze hoort dat de factie in de regering van ReDawn die de Superioriteit tevreden wil stellen de overhand heeft gekrochene; Nu Alaniks mentor, Rinakin, gevangen is genomen, kan ze zich tot niemand meer wenden behalve Jorgen, FM en hun vriend Rig. Een oude technologie heeft misschien het vermogen om hun beide planeten ter redden van een ramp, maar kunnen ze de geheimen ervan ontdekken voordat het te laat is?
Webshop gemaakt met EasyWebshop