Webshop » Fantasy & Science-Fiction boeken » Auteurs Q - T » Ryan, Anthony - DRACONIS MEMORIA 01 HET VUUR VAN DE DRAAK

Ryan, Anthony - DRACONIS MEMORIA 01 HET VUUR VAN DE DRAAK

9789021033105 Ryan, Anthony - DRACONIS MEMORIA 01 HET VUUR VAN DE DRAAK

€ 32,99

Uitverkocht

Al decennialang worden de landen van de IJzerschip Handelsmaatschappij verdedigd door Bloedgezegenden - mannen en vrouwen die in staat zijn de krachten uit het bloed van wilde draken te sturen. De loyaliteit van elitespionnen en huurmoordenaars hebben ervoor gezorgd dat de Handelsmaatschappij nu een van de grootste machten in de wereld is.
Maar er dreigt een crisis. De drakenbloedlijnen worden steeds zwakker, en een oorlog met het Corvantijnse Keizerrijk lijkt onvermijdelijk. De enige hoop voor de Handelsmaatschappij ligt in de mythe van een legendarische Witte Draak wiens krachtige bloed misschien wel het tij van de oorlog kan doen keren - als hij al bestaat.
De taak om dit legendarische beest te vinden, ligt in de handen van Cleemond Torkreek, een kruimeldief en ongeregistreerde Bloedgezegdende. Cleemond heeft door de jaren heen een hoop kostbare zaken in zijn handen gehad (veel daarvan illegaal), maar niets zoiets waardevols als de toekomst van de complete IJzerschip Handelsmaatschappij.

Gerelateerde producten


Webshop gemaakt met EasyWebshop