Webshop » Fantasy & Science-Fiction boeken » Auteurs Q - T » Roberts, Nora - Drakenhart 01 Ontwaken

Roberts, Nora - Drakenhart 01 Ontwaken

9789022591604 Roberts, Nora - Drakenhart 01 Ontwaken

€ 20,00

Uitverkocht

Breen Kelly heeft hard gestudeerd voor een titel en een carrière. Toch weet ze niets een zeker of ze dit leven deze carrière wel wil; het was de wens van haar kille en dominante moeder. De warmste jeugdherinneringen heeft ze aan haar Ierse vader, al verliet hij het gezin lang geleden. Breen heeft gelukkig Marco in haar leven, haar beste vriend sinds de kleuterschool en een constante bron van liefde en steun. Maar zelf Marco kan Breen niet aanzetten tot de verandering in haar leven waar ze zo wanhopig naar verlangt. 

Op een dag is Breen alleen in het huis van haar moeder wanneer een windvlaag de papieren van haar moeders bureau blaast. Terwijl Breen ze opraapt, ontdekt ze dat alle documenten over haar gaan - het zijn bankafschriften waaruit blijkt dat haar vader haar door de jaren heen geld heeft gestuurd. Nu weet ze het zeker: haar vader heeft haar nooit echt verlaten. 
Marco en zij gaan samen naar Ierland om op zoek te gaan naar haar familie en afkomst. Hier wacht Breen een geheim waarvan ze nooit had durven dromen...
Webshop gemaakt met EasyWebshop