Fantasyboeken

Webshop » Fantasy & Science-Fiction boeken » Auteurs M - P » Novik, Naomi - Scholomance 03 De Gouden Enclaves

Novik, Naomi - Scholomance 03 De Gouden Enclaves

9789021033679 Novik, Naomi - Scholomance 03 De Gouden Enclaves

€ 32,99

Beschikbaar - Voorraad: 1

De Gouden Enclaves - Scholomance 03
Naomi Novik 
9789021033679
2022, Luitingh-Sijthoff
HCS, 443 blz., 15x22 cm

Zelfs een magische school kan je niet voorbereiden op het redden van de wereld

Het enige waar je nooit over praat als je in de Scholomance zit, is wat je gaat doen als je eruit komt. Zelfs de rijkste enclaver zou het lot niet dusdanig willen tarten. Maar het is het enige waar we van dromen, de verschrikkelijk kleine kans dat we lang genoeg overleven om de poorten te verlaten.

En nu is de onmogelijke droom uitgekomen. Ik ben vrij, we zijn allemaal vrij en ik hoefde niet eens in een monsterlijke, duistere heks te veranderen om het te laten gebeuren. Daar gaat mijn overgrootmoeders voorspelling van onheil en vernietiging. Ik heb de enclavers niet gedood. Ik heb ze gered, samen met Orion en onze bondgenoten. Ons afstudeerplan werkte perfect: we hebben iedereen gered, maakten de wereld een velliger plek en brachten vrede en harmonie naar alle enclaves.

Ha, grapje! Eigenlijk is het vreselijk fout gegaan. Iemand anders heeft het vernietigen van de enclaves in mijn plaats opgepakt, en waarschijnlijk zal iedereen die we gered hebben gedood worden in de aanstaande enclave-oorlog. En het eerste wat ik moet doen, nu ik op wonderbaarlijke wijze uit de Scholomance ben gekomen, is omkeren en een weg terug naar binnen vinden.