Webshop » Fantasy & Science-Fiction boeken » Auteurs I - L » Jensen Danielle L. - Koninkrijk 03 De ongeschikte erfgenaam

Jensen Danielle L. - Koninkrijk 03 De ongeschikte erfgenaam

9789049202880 Jensen Danielle L. - Koninkrijk 03 De ongeschikte erfgenaam

€ 27,99

Beschikbaar - Voorraad: 5

De ongeschikte erfgenaam
Koninkrijk 03
Danielle L. Jensen
9789049202880
2024, Boekerij
HCS, 616blz., 15x22cm

Zarrah, een luitenant-ter-zee is is opgevoed als erfgenaam van een groot rijk, weet twee dingen. Ten eerste dat de familie Veliant haar moeder heeft vermoord. En ten tweede dat haar streven naar wraak hen allemaal in hun, graf zal doen belanden.
De oorlog tussen Maridrina en Valcotta woedt al generatieslang. In die strijd zijn duizenden Valcottezen om het leven gekomen en talloze anderen wees geworden. Dus wanneer Zarrah de leiding krijgt over de stad Nerastis, is ze bereid alles te doen wat nodig is om de Maridriaanse strijdkrachten die haar tegenwerken te stoppen. En om de prins van de familie Veliant, die hen aanvoert, te doden.
Maar een toevallige ontmoeting met een anonieme en knappe Maridriaan zorgt ervoor dat Zarrah zich afvraagt of het geweld dat ze heeft gepleegd gerechtvaardigd is. Terwijl ze de naamloze man elke avond blijft ontmoeten, komt ze e rachter dat ze meer met elkaar gemeen hebben dan ze aanvankelijk dacht, waaronder de vurige passie die de twee voor elkaar voelen. 

Gerelateerde producten


Webshop gemaakt met EasyWebshop