Fantasyboeken

Webshop » Fantasy & Science-Fiction boeken » Auteurs A - D » De Waard Anneke - Azkaloth

De Waard Anneke - Azkaloth

9789463084505 De Waard Anneke - Azkaloth

€ 27,50

Beschikbaar - Voorraad: 1

Azkaloth
Anneke De Waard
9789463084505
2022, Zilverspoor
PBK, 487 blz., 13,5x21 cm

Het leven op de Eilanden is goed, maar dat geluk dreigt verstoord te worden door de komst van het Nieuwlandse leger. Koning Damna en zijn strenge wetten zouden het einde van de wereld betekenen. Lang geleden heeft een profeet de komst van een groot kwaad voorspeld, maar ook de komst van een held, die het kwaad voor eens en altijd zou kunnen stoppen. Het enige wat de Eilanders hoeven te doen is een held kiezen. Dan zal alles goed komen. Toch?

Azkaloth wordt tot zijn grote schrik en ongenoegen als held aangewezen. Terwijl de rest van de Eilandse adel feestviert, beginnen voor hem de slapeloze nachten. Want hoe kan hij in zijn eentje een heel leger tegenhouden.

Gabika is acht jaar wanneer ze haar gemene vader doodt. Ze denkt haar moeder ermee te helpen, niet wetende dat ze zichzelf ermee veroordeelt tot een leven in dienst van vrouwe Estelle. De vreemde broederschap van huurmoordenaars is vanaf dan haar familie. Wanneer Azkaloth jaren later haar hulp vraagt om koning Damna tegen te houden, aarzelt ze niet om hem te helpen. Misschien is deze hopeloze missie haar kans om aan haar leven bij Estelle te ontsnappen en eindelijk iets goeds te doen.