Fantasyboeken

Webshop » Fantasy & Science-Fiction boeken » Auteurs A - D » Chakraborty S.A. - Daevabad trilogie 03 Het Gouden Rijk (Limited edition)

Chakraborty S.A. - Daevabad trilogie 03 Het Gouden Rijk (Limited edition)

9789022594728 Chakraborty S.A. - Daevabad trilogie 03 Het Gouden Rijk (Limited edition)

€ 27,99

Beschikbaar - Voorraad: 2

Het Gouden Rijk - Daevabad 03
S.A. Chakraborty
9789022594728
2023, Boekerij
HCS met bedrukt boekblok, 732blz., 16x24cm

Nadat een brute veldslag de stad van haar magie heeft beroofd, is het aan Nahid-leider Banu Manizheh om, samen met haar herrezen commandant Dara, de vrede te herstellen. Ze moeten de verbrokkelde alliantie weer tot leven wekken en een onwillig, strijdend volk stabiliseren. Maar dan moeten ze wel eerst haar dochter Nahri kunnen terugvinden...
Nahri en Ali zijn ternauwernood aan hun moorddadige families en de dodelijke politieke spelletjes in Daevabad ontsnapt. Nu ze eenmaal veilige in Caïro zijn aangekomen, staan ze voor moeilijke keuzes. Nahri is blij met haar oude ritme en de vertrouwdheid van haar thuis, maar realiseert zich maar al te goed dat de geliefden die ze heeft achtergelaten overgeleverd zijn aan een tiran. Ook Ali kan de stad die ze zijn ontvlucht niet loslaten en is vastbesloten om terug te keren en zijn achtergebleven familie te redden.
Het afscheid van zijn geliefde Nahri heeft Dara's ergste demonen losgelaten. Om ze te verslaan moet hij zijn verleden onder ogen komen en ontdekt hij tot zijn grote verslagenheid dat de Nahids een duister geheim met zich meedragen.
Nu de vrede verder weg lijkt dan ooit en oude spelers weer ten tonele verschijnen, zien Nahri, Ali en Dare in dat ze, om hun wereld opnieuw op te bouwen, de strijd moeten aangaan met degenen van wie ze ooit hielden En iedereen die ze ooit kwaad hebben gedaan onder ogen moeten komen.