Webshop » Fantasy & Science-Fiction boeken » Auteurs A - D » Chakraborty S.A. - Daevabad trilogie 02 De Koperen Koning HC

Chakraborty S.A. - Daevabad trilogie 02 De Koperen Koning HC

9789049202507 Chakraborty S.A. - Daevabad trilogie 02 De Koperen Koning HC

€ 24,99

Uitverkocht

De Koperen Koning - Daevabad 02
S.A. Chakraborty
9789049202507
2023 (2e druk), Boekerij
HCS, 591blz., 15,5x23,5cm

Na de verwoestende slag moet Nahri een nieuw pad voor zichzelf banen, zonder de bescherming van Dara, de djinn die haar hart stal, of prins Ali, die ze als haar vriend beschouwde. En dat allemaal onder het toeziend oog van een koning wiens troon eens aan haar familie toebehoorde. Eén misstap en haar volk is verdoemd.

Prins Ali is verbannen omdat hij zijn vader durfde te trotseren. Opgejaagd door huurlingen, verdwaald tussen de onherbergzame koperen zandbanken van zijn voorouderlijke land, moet hij vertrouwen op de angstaanjagende vaardigheden die de marids, onvoorspelbare waterwezens, hem hebben gegeven. Hierdoor dreigt hij een verschrikkelijk geheim te onthullen, dat zijn familie lang verborgen heeft weten te houden.

Terwijl er een nieuwe eeuw nadert en de djinns zich verzamelen binnen de hoge bronzen muren van Daêvabad, broeit er in het verlaten noorden een onvoorziene dreiging. Een kracht die niet alleen een storm van vuur naar de stadspoorten zal brengen, maar ook een krijger die zijn gelijke niet kent.
Webshop gemaakt met EasyWebshop