Webshop » Fantasy & Science-Fiction boeken » Auteurs A - D » Black Holly - Gestolen Erfgenaam 02 De verloren troon (Limited edition)

Black Holly - Gestolen Erfgenaam 02 De verloren troon (Limited edition)

9789022598603 Black Holly - Gestolen Erfgenaam 02 De verloren troon (Limited edition)

€ 23,99

Beschikbaar - Voorraad: 4

De verloren troon
Gestolen Erfgenaam 02
Holly Black
9789022598603
2024, Boekerij
HCS (Limited edition met bedrukt boekblok en artwork op de binnenkaft), 348blz., 15x22cm

Prins Eik moet boeten voor zijn verraad. Als hij wordt gevangengenomen in het ijskoude Noorden wordt hij onderworpen aan de wil van een monsterlijke nieuwe koningin. Hij zal al zijn sluwheid en charme in de strijd moeten gooien om zijn lot te ontlopen.
Koning Cardan en Koningin Jude zijn op pad gegaan om de gestolen erfgenaam terug te krijgen. Tegelijkertijd moet Eik aan de andere kant van Elfhame een belangrijke keuze maken: gaat hij proberen het vertrouwen terug te winnen van het meisje van wie hij altijd heeft gehouden, of blijft hij Elfhame trouw en overhandigt hij de noodzakelijke middelen om een einde te maken aan de oorlog? Ook als dat het einde van Wren betekent? 
Nu er een nieuwe oorlog aan de horizon opdoemt draait het niet langer om wat Eik kan doen om iedereen van wie hij houdt in loeven te houden. De vraag is eerder wie hij zal verdoemen om er heelhuids aan te ontsnappen.
Webshop gemaakt met EasyWebshop