Webshop » Fantasy & Science-Fiction boeken » Auteurs A - D » Bardugo Leigh - The familiar

Bardugo Leigh - The familiar

9789049202903 Bardugo Leigh - The familiar

€ 23,99

Beschikbaar - Voorraad: 2

The familiar
Leigh Bardugo
9789049202903
2024, Boekerij
HC, 397blz., 14,5x22cm

In een klein huis in een armoedige straat in Madrid gebruikt Luzia Cotado magie om het eindeloze zwoegen als keukenmeisje draaglijk te maken.
Wanneer Luzia's sluwe bazin haar geheime talent ontdekt, eist ze dat Luzia haar krachten gebruikt om de sociale positie van haar gezin te verbeteren.
Wat begint als onschuldig amusement voor de verveelde adel, neemt een gevaarlijke wending wanneer Luzia de aandacht trekt van Antonio Pérez, de in ongenade gevallen secretaris van de Spaanse koning. Pérez is er namelijk op gebrand om het vertrouwen van de koning te herwinnen.
Luzia komt in een wereld terecht waarin de grenzen tussen magie, wetenschap en bedrog steeds verder vervagen. Naarmate ze bekender wordt, groeit ook de kans dat haar joodse afkomst de toorn van de Inquisitie op zal wekken. Ze zal al haar moed en verstand moeten gebruiken om te overleven - zelfs als dat betekent dat ze de hulp moet inroepen van Guillén Santángel, een verbitterde onsterfelijke, wiens geheimen voor hen beiden dodelijk kunnen zijn.
Webshop gemaakt met EasyWebshop