Webshop » Archief » Theunissen Marina - Fairytale PAKKET

Theunissen Marina - Fairytale PAKKET

X-05102 Theunissen Marina - Fairytale PAKKET

€ 49,89 € 40,00

Uitverkocht

Boek 1: Fairytale Lacrima
Wat als je helemaal van streek gebracht wordt door de plotse verdwijning van je vader? Wat wanneer je ineens ontdekt dat je thuishoort op een plaats die je totaal onbekend is?
Wat gebeurt er wanneer die vreemde gloed in haar ogen weer opduikt?
Meghan wordt heel binnenkort vijftien en volgens haar beste vriend Percy kan ze die verjaardag beter niet thuis vieren. Een aantal recente ontdekkingen hebben dat duidelijk gemaakt.
Samen besluiten ze te vluchten.
Wij volgen Meghan in haar spannende zoektocht naar de ware aard van haar afkomst.
Op een gewone zomeravond worden de seizoenen als bij toverslag uit hun normale tijdkring getrokken en de wereld driegt te verzinken in een waar cataclysme.
Methan en Percy dreigen overrompeld te worden maar vechten terug. Hun moed is bovenmenselijk maar de bedreigingen worden er niet minder erg op.

Boek 2: Fairytale Phoenix
Een gouden poort - een symbolische herfstroos - een imponerende Elf met een opvallende grijns - pracht en praal - is dit Alwaysever? Neen, het is veel meer dan dat. Een Koningin-Moeder die erop toeziet dat de regels van het Hof gerespecteerd worden. Hierdoor raakt Prinses Akiko zelf verstrikt in een web van na te leven formaliteiten. En haar vrijheid? Welke vrijheid? Om nog maar te zwijgen over die blaaskaak Ghysbert die aar een verlovingsring in de vorm van een vogelkooitje presenteert. Regelmatig probeert ze uit de luxueuze gevangenis te ontsnappen maar de potige wachters voor haar kamerdeur en de hele entourage van de Herfstwereld verhinderen dat.
Nu ze angstvallig van Percy gescheiden wordt, moet Meghan het alleen zien te klaren. Een eigenaardig bouwwerk van vier pilasters die eerder op versteende schildknapen lijken, zullen haar naar een andere dimensie voeren. Ze moet de 'Dream River' oversteken die helemaal tot het einde van de wereld loopt en daar over de rand valt. Want daar wacht haar een niet alledaagse opdracht.
Eerst wil ze Percy vinden die naar de wereld der Vergetelheid is verbannen. Ontmoetingen met het watermonster Yokappa, Sharpyknive en de op haar leven beluste demonen maken deze opdracht haast onmogelijk. Kan ze die loodzware opdracht tot een goed einde brengen? 

Boek 3: Fairytale Endless
Meghan ziet duidelijk dat de demonenhel niet meer te temperen is. Alle door Sanguinary's getormenteerde bewoners vangen samen plunder- en vernieltochten aan. Het ooit zo mooie Thiane Pudong dat met veel liefde werd opgebouwd, stort zienderogen als een blokkentoren in elkaar. Het is toch onmogelijk dat men haar vraagt een keuze te maken tussen het redden van 'Thiane Pudong' en 'Percy', haar liefste die ze zo bemint? Helemaal overtuigd dat ze Percy's lot met de dood heeft bezegeld is ze niet. Ze zal pas zeker zijn wanneer ze van het een of het ander een bewijs krijgt. Daarom beslist ze hem te zoeken. Maar de jungle is niet zo rustgevend als ze eerst dacht. Dit bewijst de ontmoeting met de geesten Kindness en Boldness die haar in afspraak met de dolende Mandarijn willen beletten om een bezoek te brengen aan de 'Verboden Stad.' Is die stad wel zo verlaten als bij het eerste zicht? Een ontmoeting met Layazal brengt hier meteen verandering in.
Webshop gemaakt met EasyWebshop