Webshop » Archief » Bardugo, Leigh - KRAAIEN - GIFTBOX

Bardugo, Leigh - KRAAIEN - GIFTBOX

9789463491600 Bardugo, Leigh - KRAAIEN - GIFTBOX

€ 35,00

Uitverkocht

Boek 1: List & Leugens
In Ketterdam is alles te koop, als je maar bereid bent om te betalen. Niemand weet dat beter dan crimineel wonderkind Kaz Brekker. Hij krijgt een opdracht aangeboden die levensgevaarlijk is, maar hem meer geld oplevert dan hij ooit had kunnen dromen.
Kaz vertrekt met een team dat op het eerste gezicht een bij elkaar geraapt zooitje lijkt: een op wraak beluste ex-gevangene, een gokverslaafde scherpschutter, een van huis weggelopen rijkeluiszoon, een spion die als bijnaam 'de Schim' heeft en een Hartenwringen die haar magie vooral gebruikt om te overleven in een sloppenwijk.
De reis leidt de groep rechtstreeks naar vijandig Fjerda.
Onderweg worden zen iet alleen belaagd door een rivaliserende bende, maar ook door Grisha die dankzij een mysterieuze drug een bijna onmogelijke, explosieve kracht hebben ontwikkeld. Kaz moet er alles aan doen om zijn opdracht te volbrengen - en er tegelijkertijd voor zorgen dat zijn bendeleden elkaar niet vermoorden. 

Boek 2: Kraai & Koninkrijk
Kaz en zijn bende hebben een missie volbracht waarvan niemand dacht dat ze hem zouden overleven - ook zijzelf niet. Maar in plaats van de beloofde vette beloning te krijgen, worden de Kraaien dubbel verraden. Ze zullen opnieuw moeten vechten voor hun leven, en met de ontvoering van een belangrijk lid van de bende is dat zwaarder dan ooit. 
Terwijl Ketterdam vanwege de gevaarlijke drug jurda parem een onweerstaanbare aantrekkingskracht uitoefent op diverse wereldmachten doen oude rivalen en nieuwe vijanden een beroep op Kaz' sluwheid en wordt de loyaliteit van de groep op de proef gesteld. Er dreigt een oorlog in de nauwe en donkere steegjes van Ketterdam - een gevecht om wraak en vergelding dat het lot van de Grisha-wereld uiteindelijk zal bepalen. 
Webshop gemaakt met EasyWebshop