Webshop » Archief » Bardugo Leigh - Alex Stern 01 Het negende huis (Limited edition)

Bardugo Leigh - Alex Stern 01 Het negende huis (Limited edition)

9789022597538 Bardugo Leigh - Alex Stern 01 Het negende huis (Limited edition)

€ 23,99

Uitverkocht

Het negende huis - Alex Stern 01 (Limited edition)
Leigh Bardugo
9789022592538
2022, Boekerij
HC met deckled edges, 491blz., 15x22cm

Alex Stern kon altijd al geesten zien, maar dat die gave haar ooit nog eens an pas zou komen, had ze niet kunnen bedenken. Als ze na een jeugd vol angst een studiebeurs krijgt om aan de prestigieuze Yale University te studeren, kan ze haar oren niet geloven. Waarom wordt uitgerekend zij uitgenodigd? Het antwoord blijkt al snel: vanwege haar gave.
Op Yale maken acht geheime genootschappen de dienst uit. Ze opereren vanuit de schaduw, aar ze rituelen uitvoeren die de wereld naar de hand van de elite zetten. Om hun activiteiten veilig en geheim te houden, is er een negende genootschap: het Negende Huis. Zij houden de geesten op afstand en de levenden veilig.
Als het lijk van een neergestoken meisje wordt gevonden, komt het Negende Huis direct in actie. De genootschappen ontkennen elke betrokkenheid, maar Alex heeft haar twijfels. Ze gaat op onderzoek uit en hoe dichter ze bij de waarheid komt, hoe groter het gevaar wordt. Alex wordt in de gaten gehouden en de geesten worden steeds agressiever. Als haar mentor - de leider van het Negende Huis - verdwijnt, is de chaos compleet. Hoe kan Alex zich verweren tegen en onzichtbare vijand die overal tegelijkertijd lijkt te zijn?

Webshop gemaakt met EasyWebshop